Thursday, 21 November 2013

Assalamualaikum..

Lama gila tak update blog. Almost two months. Haih dah berhabuk dah. Fuh fuh. Bytheway i miss to write something here. A lot of story to share with you baby blog. Haaa ada happy news fr me and family, kaklong dah pregnant! Alhamdulillah syukur rezeki datang awal. Hehehe tak sabar nak dapat anak sedara. Yay! Hope Allah ease everything, aamiin..

Now aku dah start belajar. Dah minggu kedua. Alhamdulillah so far so good. Not bad lah and I love to be here in MSU. Ramai kawan yang baik. Ada jugak yang sombong, perasan lawa what-so-ever. Fr sem one, aku kena belajar 5 subjek. Haihh ada 1 subjek yang aku tak boleh nak follow sangat which is aural-oral skills. Memang complicated bak hang and I enjoy in English Language Proficiency class with madam Shanta. She's a very nice lecturer. 

Taktahu nak update apa dah. Im so slow right now. Hahaha. Mata pun dah rabak but a lot of assignments to be done before I'm going back to Kelantan next week. Ohhmaiii. Okay lah, nak siapkan esaimen jap.

Love xoxo